Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Punaherukkavispipuuro

Vispipuuro on mainio välipala, jota koululaisetkin rakastaa. Tämä vispipuuro syntyy herukoista ja saa makunsa vaniljasokerista.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

Vanilja-punaherukkavispipuuro

  • 5 dl vettä
  • 2 dl punaherukoita
  • 4 rkl sokeria
  • ¾ dl tummia mannasuurimoita
  • 2 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Vanilja-punaherukkavispipuuro valmistuu näin helposti:

Vanilja-punaherukkavispipuuro

1. Keitä punaherukoita sokerilla maustetussa vedessä 5 minuuttia.

2. Sekoita joukkoon mannasuurimot. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen. Anna puuron jäähtyä.

3. Mausta puuro vaniljasokerilla. Vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella. Ripottele pinnalle sokeria ja tarjoile kylmän maidon tai soijamaidon kanssa.

Katso myös: Punaherukkajäädyke

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Herukkainen tuorepuuro


Kommentoi

Kommentoi juttua: Punaherukkavispipuuro

TIPU LUU

erittäin hyvää ja maukasta, kuten lapsuudessa

TT

Tehdäänkö tää oikeasti vesipohjalle? Ettei tarvitse mehua..

vh

Ei minun mielestäni tarvitse mehua, tulee oikein hyvää ilmankin.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.