Reseptit

Veneperunasalaatti

Ainekset

  • 1.5 kg jauhoisia perunoita
  • 0.8 dl oliiviöljyä
  • 2 tl sormisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 oksa rosmariinia
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 2 dl mustia oliiveja
  • 6-7 pilkottua aurinkokuivattua tomaattia
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 dl hakattua lehtipersiljaa
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • sormisuolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Veneperunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja lohko veneiksi. Pyöräytä lohkot suolalla, pippurilla ja rosmariinilla maustetussa oliiviöljyssä. Levitä perunat pellille ja kypsennä 225 asteessa noin 30 minuuttia.

2. Sekoita sillä välin kaikki kastikkeen ainekset. Kääntele kuumat perunalohkot kastikkeeseen.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Veneperunasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.