Veneperunasalaatti
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
- 1.5 kg jauhoisia perunoita
- 0.8 dl oliiviöljyä
- 2 tl sormisuolaa
- mustapippuria
- 1 oksa rosmariinia
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 2 dl mustia oliiveja
- 6-7 pilkottua aurinkokuivattua tomaattia
- 2 rkl kapriksia
- 1 dl hakattua lehtipersiljaa
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- sormisuolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Pese perunat hyvin ja lohko veneiksi. Pyöräytä lohkot suolalla, pippurilla ja rosmariinilla maustetussa oliiviöljyssä. Levitä perunat pellille ja kypsennä 225 asteessa noin 30 minuuttia.
2. Sekoita sillä välin kaikki kastikkeen ainekset. Kääntele kuumat perunalohkot kastikkeeseen.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Veneperunasalaatti