Vesimelonimalja
Vesimelonimalja on näyttävä tapa tarjota mehua tai siideripohjainen drinkki. Hedelmä- ja mansikkapalat tekevät juomasta raikkaan.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Vesimelonimalja
- 1 suuri vesimeloni
- 1 l marjamehua
- 1 tlk ananasta tai
- 250 g tuoreita marjoja, esimerkiksi mansikoita
Valmistusohje
Vesimelonimalja valmistuu helposti näin:
- Leikkaa vesimelonista ”kansi” pois. Koverra suurempi osa maljaksi.
- Paloittele hedelmäliha pieniksi kuutioiksi, poista siemenet.
- Lisää maljaan marjamehua tai siideriä ja tölkillinen ananaspaloja liemineen tai tuoreita marjoja. Tarjoa vesimelonimalja kylmänä.
Vinkki: Voit pitää etukäteen juoman kylmänä kannussa ja kuoren viileässä. Lue neuvot boolin tekon.
Lue myös Anna.fi: Parhaat boolit – 9 helppoa ja raikasta boolia kesän juhliin
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vesimelonimalja
Yksinkertainen on resepti, kun ainesosalistallakaan ei ole edes sitä vesimelonia.
Puhumattakaan marjamehusta tai siideristä.
Kuvaa olisin kaivannut siitä valmiista maljasta, en vesimeloninpalasta ja lasillisesta juomaa.
Reseptissä on muutenkin vedetty mutkat suoriksi niin, etten ihan hahmota, mitä tapahtuu niille koverretuille vesimeloninpalasille, reseptissä ei mainita pilkkomisen jälkeen niistä enää mitään – syödäänkö sellaisenaan omana välipalanaan vai lisätäänkö sinne maljaan?
Reseptissä mainitaan ananakset ja mansikat, mutta ei mitään itse vesimelonista.
Tätä reseptiä saisi muokata käyttäjäystävällisempään suuntaan.