Reseptit

Vuohenjuustoperunat

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 400 g pariisinperunoita
  • 100 g vuohenmaitotuorejuustoa
  • 1 rkl ranskankermaa
  • 2 dl hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

Vuohenjuustoperunat

 

  1. Keitä pariisinperunoita kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Kaada vesi pois ja jäähdytä perunat.
  2. Sekoita vuohenmaitotuorejuusto ja ranskankerma kulhossa. Hienonna ruohosipuli.
  3. Pyörittele perunat ensin vuohenjuustoseoksessa ja sitten ruohosipulisilpussa. Tarjoa kylmien alkuruokien lisäkkeenä.
  • VINKKI! Maistuu maustesillin kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vuohenjuustoperunat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.