Ananaspannacotta
Ananaspannacotta tehdään kookosmaitoon. Trooppinen ja ihanan eksoottinen jälkiruoka herättää ihastuksen huokauksia esimerkiksi pääsiäsiaterian päätteeksi.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Ananaspannacotta:
- 3 liivatelehteä
- 1 prk (200 ml) kookoskermaa
- 2 dl maitoa
- 3 rkl sokeria
- 2 rkl Malibu-likööriä
pinnalle:
- pala tuoretta ananasta
- 2 rkl ruokotomusokeria
- tuoretta minttua
Valmistusohje
1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
2. Kiehauta kookoskerma, maito ja sokeri kattilassa. Liota liivatteet kuumaan liemeen ja mausta seos liköörillä.
3. Annostele kermaseos tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään tuntia tai mieluiten yön yli.
4. Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi ja mausta ruokotomusokerilla. Nostele pannacottien päälle ananasta ja koristele tuoreella mintulla.
Katso myös: Passion vaniljapasha, tropiikin valkosuklaamousse ja kuusi muuta pääsiäisen hedelmäistä jälkiruokaa
Anna.fi/ruoka: Kermalikööripannacotta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ananaspannacotta