Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Ananaspannacotta

Ananaspannacotta tehdään kookosmaitoon. Trooppinen ja ihanan eksoottinen jälkiruoka herättää ihastuksen huokauksia esimerkiksi pääsiäsiaterian päätteeksi.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Ananaspannacotta:

  • 3 liivatelehteä
  • 1 prk (200 ml) kookoskermaa
  • 2 dl maitoa
  • 3 rkl sokeria
  • 2 rkl Malibu-likööriä

pinnalle:

  • pala tuoretta ananasta
  • 2 rkl ruokotomusokeria
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi.

2. Kiehauta kookoskerma, maito ja sokeri kattilassa. Liota liivatteet kuumaan liemeen ja mausta seos liköörillä.

3. Annostele kermaseos tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään tuntia tai mieluiten yön yli.

4. Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi ja mausta ruokotomusokerilla. Nostele pannacottien päälle ananasta ja koristele tuoreella mintulla.

Katso myös: Passion vaniljapasha, tropiikin valkosuklaamousse ja kuusi muuta pääsiäisen hedelmäistä jälkiruokaa

Anna.fi/ruoka: Kermalikööripannacotta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Ananaspannacotta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.