Banaani-kookoskakku

Kommentoi
Katsottu: 1057 kertaa
  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Annoksia: 25
  • Ateriatyyppi: Makeat leivonnaiset
  • Erikoisruokavaliot: Gluteeniton, Kasvis
Banaani-kookoskakku

Ainesosat

Määrä Aines
noin 180 g (2 pientä)banaania
100 gvoita
150 gvalkosuklaata
4kananmunaa
1 ½ dlkookossokeria
100 g(2 dl) mantelijauhetta
40 g (1 dl)kookosjauhoa
½ dlkookoshiutaleita
1 tlleivinjauhetta
1 maustemitallinenvaniljajauhetta

Lisätietoja:


Valmistusohje

1. Voitele vuoka ja leivitä gluteenittomalla korppujauholla tai kookoshiutaleilla.

2. Soseuta banaanit haarukalla. Sulata voi. Sulata valkosuklaa kuumassa voissa.

3. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää voi-valkosuklaaseos banaanisoseeseen ja sekoita seos tasaiseksi. Sekoita banaaniseos varovasti munasokerivaahtoon.

4. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Jos kakku tummuu liikaa, suojaa leivinpaperilla.

5. Anna kakun jäähtyä hieman ennen kuin irrotat sen vuoasta.

6. Koska banaani-kookoskakku on itsessään makea, vaahdotettu, makeuttamaton kermavaahto (kookoshiutaleilla maustettuna) riittää koristeeksi. Voit kakun lisätä pinnalle myös valkosuklaalastuja ja kookoslastuja- tai hiutaleita.

Ohje: Jaana Väänänen, Tampere

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 1 kertaa
  • Katsottu: 1057 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu