Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Bhud Priew Wharn (Hapanimelä possu)

Ainekset

  • 2 rkl öljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 125-150 g possunfileetä
  • 0.3 tl jauhettua mustapippuria
  • 1 rkl kala- tai soijakastiketta
  • 1 tl sokeria
  • vaaleaa riisiviinietikkaa, limetin, sitruunan tai greipin mehua
  • ½ tuoretta kurkkua
  • 3 kevätsipulia
  • 1 tomaatti
  • 1 ananasrengas
  • noin 0,5 dl kana- tai kasvislientä

Valmistusohje

 

  1. Kuumenna öljy wokissa tai pannussa ja kuullota siinä murskattu valkosipulinkynsi. Lisää sianliha ohuina viipaleina, mausta mustapippurilla, kala- tai soijakastikkeella, sokerilla ja happamen maun antavalla riisiviinietikalla tai hedelmämehulla. Anna lihan kypsyä 6-8 minuuttia.
  2. Lisää tulitikkumaisiksi suikaleiksi leikattu kurkku, paloitellut kevätsipulit, tomaatti, ananaspalat ja kana- tai kasvislientä. Kypsennä 3 minuuttia. Tarjoa hapanimelä possu kuumana riisin tai nuudeleiden kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Bhud Priew Wharn (Hapanimelä possu)

Sinun täytyy kommentoidaksesi.