Reseptit

Glögipäärynä

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 päärynää
  • 5 dl glögitiivistettä
  • 5 dl vettä
  • (2 dl hehkuviiniä)

Valmistusohje

Glögipäärynä

 

  1. Kuori päärynät.
  2. Kiehauta glögi ja vesi. Keitä päärynöitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä liemessä huoneenlämmössä. Nosta jäähtyneenä jääkaappiin ja anna mehustua seuraavaan päivään.
  3. Nosta päärynät liemestä ja tarjoa sellaisenaan liemen kera. Voit tarjota lisäksi myös kardemummalla ja piparkakkumausteella maustettua Creme Vispiä tai kevytjäätelöä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Glögipäärynä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.