Glögipäärynä
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 4 päärynää
- 5 dl glögitiivistettä
- 5 dl vettä
- (2 dl hehkuviiniä)
Valmistusohje
- Kuori päärynät.
- Kiehauta glögi ja vesi. Keitä päärynöitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä liemessä huoneenlämmössä. Nosta jäähtyneenä jääkaappiin ja anna mehustua seuraavaan päivään.
- Nosta päärynät liemestä ja tarjoa sellaisenaan liemen kera. Voit tarjota lisäksi myös kardemummalla ja piparkakkumausteella maustettua Creme Vispiä tai kevytjäätelöä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Glögipäärynä