Reseptit

Glögisipulit

Ainekset

  • 5 punasipulia
  • 10 valkosipulinkynttä
  • vettä
  • 2 dl punaviiniä
  • 4 dl glögiä
  • 1 dl sokeria
  • suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

Glögisipulit
  1. Kuori punasipulit ja leikkaa ne lohkoiksi. Kuori valkosipulinkynnet. Laita sipulit kypsymään kiehuvaan veteen muutamaksi minuutiksi, valuta ja jäähdytä.
  2. Kiehauta glögi, sokeri ja punaviini. Lisää liemeen mausteeksi suolaa ja pippuria. Jäähdytä liemi. Lisää keitetyt sipulit kylmään liemeen. Anna maustua viileässä vähintään vuorokauden ajan.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Glögisipulit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.