Gluteeniton piirakkapohja

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Makeat leivonnaiset, Pullat, tortut ja piirakat, Suolaiset leivonnaiset, Piirakat
  • Erikoisruokavaliot: Munaton, Gluteeniton, Kasvis
Gluteeniton piirakkapohja

Ainesosat

Määrä Aines
125 gmaitorahkaa
125 gleivontamargariinia
2,5 dlgluteenitonta leipäjauhoseosta
1 tlleivinjauhetta

Lisätietoja:

Valmistusohje

Gluteeniton piirakkapohja syntyy gluteenittomasta leipäjauhoseoksesta. Helppo piirakkapohja sopii sekä suolaisten että makeiden piirakoiden pohjaksi.

1. Sekoita maitorahka pehmeään rasvaan. Lisää jauhot, joihin olet yhdistänyt leivinjauheen. Sekoita hyvin ja jäähdytä.

2. Taputtele taikina leipäjauheseoksen avulla voideltuun vuokaan. Täytä piirakkapohja suolaisella tai makealla täytteellä ja kypsennä.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 23 kertaa
  • Katsottu: 65671 kertaa

Katso myös nämä

Viestit 4

14.9.2011 klo.13:43

Sama ohje käy kermaviilillä. Hyvää ja kelpaa lapsenlapsillekin. Marjoja vain päälle.

Vastaa
3.1.2013 klo.22:7
Omenainen

Omenainen

Kokeilin ensin kermaviilillä, mustikkapiirakasta tuli hyvää. Toinen pohja oli ohjeen mukaan rahkalla, suolainen piirakka. Hyvä pohja oli siihenkin.

Vastaa
23.4.2013 klo.18:45
ööpö

ööpö

Mikä paistolämpotila ja aika suunilleen?

Vastaa
25.7.2014 klo.14:3
Raparperi

Raparperi

tuota paistolämpötilaa minäkin tiedustelen?
Kun on peukalo keskellä kämmentä, olisi tärkeää että ohjeet olisivat ihan pomminvarmoja, A:stä Ö:hön!

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu