Gratinoitu kyssäkaali

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Lisäkeruoat, Kasvislisäkkeet
  • Erikoisruokavaliot: Gluteeniton, Kasvis
Gratinoitu kyssäkaali

Ainesosat

Määrä Aines

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Kuori ja viipaloi kyssäkaalit (tai nauriit) ja keitä suolalla maustetussa vedessä pehmeiksi muutaman minuutin ajan. Valuta ja levitä uunivuokaan.
  2. Valuta viipaleille vähän öljyä ja mausteeksi timjamia ja sitruunapippuria tai mustapippuria. Ripottele viipaleille runsaasti juustoraastetta, esimerkiksi mustaleimaista emmentalia tai parmesanjuustoa. Kuorruta 225 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto saa väriä.
  • Viipaleiden alle voit levittää sieni-, nokkos- tai pinaattimuhennosta.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 8 kertaa
  • Katsottu: 14641 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 57

Viestit 2

29.9.2012 klo.12:6
Maidotonko...

Maidotonko...

Maidoton, vaikka reseptissä on käytetty runsaasti juustoa?

Vastaa
29.9.2012 klo.17:41

Hei, ja kiitos huomiosta, reseptin tiedot on nyt korjattu.

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu