Hedelmäsalaatti-rahkakupit
Hedelmäsalaatti-rahkakupit sopivat arkiaterian jälkiruoaksi tai vaikkapa välipalaksi ennen treenejä. Iltapäivän vireystilaa ylläpitää kuitupitoinen hedelmäsalaatti, joka tarjoillaan hunajarahkan ja myslin kera.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
Ainekset
Hedelmäsalaatti-rahkakupit
- 1 appelsiini
- 1 hapan omena, esim. Granny Smith
- 1 banaani
- 1 kiivi
- pieni terttu tummia viinirypäleitä
- ½ limetin mehu
Hunajarahka:
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 2 rkl rasvatonta maitoa
- 2 rkl hunajaa
Lisäksi:
- 4 rkl mysliä
Valmistusohje
Hedelmäsalaatti-rahkakupit valmistuvat näin helposti.
1. Kuori ja leikkaa appelsiini, omena, banaani ja kiivi pieniksi paloiksi. Pese ja puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään ja mausta limetin mehulla.
2. Notkista rahka maidolla ja mausta hunajalla.
3. Tarjoile hedelmäsalaatti rahkan ja myslin kanssa.
Katso myös: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Rahka-marjakiisseli
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hedelmäsalaatti-rahkakupit