Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hedelmäsalaatti-rahkakupit

Hedelmäsalaatti-rahkakupit sopivat arkiaterian jälkiruoaksi tai vaikkapa välipalaksi ennen treenejä. Iltapäivän vireystilaa ylläpitää kuitupitoinen hedelmäsalaatti, joka tarjoillaan hunajarahkan ja myslin kera.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

Hedelmäsalaatti-rahkakupit

  • 1 appelsiini
  • 1 hapan omena, esim. Granny Smith
  • 1 banaani
  • 1 kiivi
  • pieni terttu tummia viinirypäleitä
  • ½ limetin mehu

Hunajarahka:

  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 2 rkl rasvatonta maitoa
  • 2 rkl hunajaa

Lisäksi:

  • 4 rkl mysliä

Valmistusohje

Hedelmäsalaatti-rahkakupit valmistuvat näin helposti.

1. Kuori ja leikkaa appelsiini, omena, banaani ja kiivi pieniksi paloiksi. Pese ja puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään ja mausta limetin mehulla.

2. Notkista rahka maidolla ja mausta hunajalla.

3. Tarjoile hedelmäsalaatti rahkan ja myslin kanssa.

Katso myös: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Rahka-marjakiisseli


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmäsalaatti-rahkakupit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.