Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hedelmiä mantelikastikkeen kera

Hedelmiä mantelikastikkeen kera on raikas jälkiruoka, joka kootaan mandariineista, appelsiineista ja viikunoista. Annoksen kruunaa jogurttipohjainen mantelikastike ja rouhitut pistaasimantelit.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Hedelmäsalaatti:

  • 4 mandariinia
  • 2 appelsiinia
  • 4 viikunaa

Mantelikastike:

  • 2 dl kreikkalaista jogurttia
  • 1 dl mantelimaitoa
  • 1 dl jauhettua mantelia
  • 2 rkl vaaleaa siirappia tai vaahterasiirappia

Pinnalle

  • pistaasimantelia

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi hedelmät, lado tarjoiluastioihin.

2. Sekoita mantelikastikkeen ainekset ja lusikoi sitä hedelmien päälle. Korista annokset rouhitulla pistaasilla.

Kokeile myös muita raikkaita jälkiruokareseptejä: Itämainen hedelmäsalaatti Paahdetut nektariinit Helppo hedelmäjälkiruoka Ruoka.fi: Sitruskiisseli

Kuva: Jorma Marstio/OM-arkisto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmiä mantelikastikkeen kera

Sinun täytyy kommentoidaksesi.