Helppo banaanikakku

Helppo banaanikakku 

60
min
5
30-60 min
  • 5
  • 5

Ainekset

100 g margariinia
1 1/4 dl sokeria
1 muna
2 banaania
2.5 dl vehnäjauhoja
1.5 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

1. Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa munat joukkoon.

2. Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita taikinaan.

3. Lisää lopuksi jauho ja leivinjauhe ja pyöräytä tasainen taikina.

4. Levitä taikina jauhotettuun pitkään vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa runsas puoli tuntia.

Voit tehdä taikinan monitoimikoneessa tai sähkövatkaimella, joka murskaa myös pehmeät banaanit. Säilyvä kakku.

Tunnisteet

Avainsanat:
Ateriatyyppi:
Kotiliesi
  • 5