Reseptit

Helppo hedelmäjälkiruoka

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 100 g valkosuklaata
  • 250 g maitorahkaa
  • 2-3 rkl ruokosokerisiirappia

Keksiseos

  • 6 digestive-keksiä
  • 3 rkl kookoshiutaleita

Hedelmäseos

  • 1 prk (227/140 g) ananasmurskaa
  • 2 passionhedelmää

Valmistusohje

Helppo hedelmäjälkiruoka

Helppo hedelmäjälkiruoka syntyy tuossa tuokiossa kekseistä, rahkasta, valkosuklaasta ja tropiikin hedelmistä. Kivoihin kertakäyttöastioihin pakattuna jälkiruokaherkun voi ottaa mukaan piknikillekin.

1. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa. Sekoita huoneenlämpöisen rahkan joukkoon siirappi ja sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lämmitä seosta hetkisen mikrossa puolella teholla, jotta seos on pehmeän notkeaa.

2. Murskaa keksit ja sekoita keksimurska ja kookoshiutaleet keskenään. Halkaise passionhedelmät ja kaavi sisukset mehun kanssa ananasmurskan joukkoon.

3. Nostele tarjoilumaljoihin kerroksittain keksiseosta, valkosuklaa-rahkaseosta ja hedelmäseosta. Peitä maljat kelmulla ja nosta hetkeksi viileään ennen tarjoilua.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo hedelmäjälkiruoka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.