Helppo raparperihilloke
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- noin 4 raparperin vartta
- 3 dl vettä
- 3 dl ruokosokeria
- 1 rkl vihreää, kokonaista kardemummaa tai kardemumman siemeniä
- 1 kanelitanko
Valmistusohje
Helppo raparperihilloke maustetaan kanelilla ja kardemummalla. Raparperihilloke maistuu jäätelön, kuivakakun tai rahkan kera. Ohjeella valmistat noin 200 g raparperihilloketta.
1. Huuhdo ja halkaise raparperinvarret neljään osaan. Leikkaa suikaleet noin viiden sentin mittaisiksi pätkiksi.
2. Kiehauta vesi, sokeri ja mausteet. Lisää joukkoon raparperin palat. Kiehauta ja jaa raparperihilloke puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo raparperihilloke