Reseptit

Helppo raparperijäädyke

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 2 dl tomusokeria
  • 2 dl raparperisosetta (500 g raparperia, 1 dl sokeria)
  • 5 dl kermaa

Valmistusohje

Helppo raparperijäädyke

1. Kiehauta raparperipalat ja sokeri soseeksi. Anna jäähtyä kylmäksi.

2. Vaahdota munat ja sokeri. Mausta raparperisoseella ja lisää lopuksi vaahdotettu kerma.

3. Kaada seos parfait-vuokaan, peitä astia ja anna jäätyä pakastimessa seuraavaan päivään. Kumoa raparperijäädyke ja tarjoa heti.

Vinkki: Voit koristella raparperijäädykkeen omatekoisilla raparperikarkeilla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo raparperijäädyke

Sinun täytyy kommentoidaksesi.