Herkulliset lohirullat
Lohirullat sopivat tarjottavaksi illanistujaisissa tai aterian alussa. Avokado tuo rullaan ihanan maun ja limetti sopivaa raikkautta.
Ainekset
Lohirullat:
- ohutrieskaviipaleita
- piparjuurituorejuustoa
- graavisuolattua lohta
- avokadoa
- limetinmehua
Valmistusohje
Lohirullat valmistuvat ohuista rieskoista ja graavilohesta näin helposti.
- Kuori avokado, poista kivi ja leikkaa puolikkaat ohuiksi suikaleiksi. Mausta avokadot tilkalla limetinmehua.
- Sivele rieskat tuorejuustolla. Peitä rieskat lohiviipaleilla. Asettele leivän keskelle avokadosuikaleita.
- Kierrä rieska kääröksi ja leikkaa lohirulla suupaloiksi.
- Tarjoa lohirullat alkupaloina tai suupaloina illanistujaisissa. Juomaksi sopii vaikkapa riesling.
Vinkki: Voit käyttää rullissa graavilohen sijaan vaikkapa kylmäsavulohiviipaleita.
Katso myös: Poro-rieskarullat
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Lohi-wasabirullat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Herkulliset lohirullat