Herkulliset pikkupizzat

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Annoksia: 30
  • Ateriatyyppi: Suolaiset leivonnaiset, Pizzat
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton
Herkulliset pikkupizzat

Ainesosat

Määrä Aines
pohjat:
250 gmargariinia
4,5 dlhiivaleipäjauhoja
4,5 dlvehnäjauhoja
1 tlsuolaa
3,5 dlmaitoa
50 ghiivaa
täyte:
250 gpalvikinkkua
1 rklsinappia
pala purjoa (noin 150 g)
0,5 dlhienonnettua persiljaa
4-6 tomaattia
3 dljuustoraastetta
voiteluun:
 munaa

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Nypi jauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi. Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää hiiva-maitoseos nypittyyn jauho-margariiniseokseen ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Pyörittele taikinasta 30 yhtä suurta palloa. Aseta taikinapallot uunipellille ja kohota ne liinan alla lämpöisessä paikassa.
  3. Suikaloi palvikinkku. Hienonna purjo ja persilja. Sekoita keskenään palvikinkkusuikaleet, purjo, persilja ja sinappi.
  4. Paina kohonneisiin taikinapalloihin syvennys esimerkiksi juomalasin pohjalla. Voitele syvennyksen reunat kananmunalla. Laita syvennyksiin palvikinkku-purjo-persilja-sinappitäytettä, viipaloitua tomaattia ja juustoraastetta. Paista pizzat 225 asteessa, noin 15 minuuttia.
  • Pikkupizzat voi paistaa etukäteen ja lämmittää ennen tarjoamista. Maistuvat hyviltä myös kylminä, esimerkiksi retkieväänä.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 20 kertaa
  • Katsottu: 25538 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu