Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Herne-perunapyree

Herneet ja kerma tekevät perunamuusille ihmeitä. Loisteliaan vihreä herne-perunapyree on nopeasti valmistuva ja ihanalta maistuva lisuke vaikka grillatun tai uunissa kypsennetyn kalan kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Herne-perunapyree:

  • 500 g peruna-sipuliseosta (pakaste)
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl kasvisfondia
  • 2 dl kermaa
  • 400 g (2 pussia) pakasteherneitä
  • 1 ripaus valkopippuria
  • tarvittaessa suolaa

Valmistusohje

Herne-perunapyree valmistuu näin helposti:

Herne-perunapyree tuo vaihtelua perinteiselle perunamuussille.

1. Kiehauta vesi ja kasvisfondi. Lisää jäinen peruna-sipuliseos ja ruokakerma. Keitä noin 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.

2. Lisää pasteherneet, kiehauta ja lisää mausteet. Soseuta ja tarjoa vaikka grillatun tai uunissa kypsennetyn kalan kanssa.

Katso myös: 5 x perunamuusi ja kastike

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Herne-villiyrttipesto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Herne-perunapyree

Sinun täytyy kommentoidaksesi.