Herne-perunapyree
Herneet ja kerma tekevät perunamuusille ihmeitä. Loisteliaan vihreä herne-perunapyree on nopeasti valmistuva ja ihanalta maistuva lisuke vaikka grillatun tai uunissa kypsennetyn kalan kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Herne-perunapyree:
- 500 g peruna-sipuliseosta (pakaste)
- 1 dl vettä
- 1 rkl kasvisfondia
- 2 dl kermaa
- 400 g (2 pussia) pakasteherneitä
- 1 ripaus valkopippuria
- tarvittaessa suolaa
Valmistusohje
Herne-perunapyree valmistuu näin helposti:
Herne-perunapyree tuo vaihtelua perinteiselle perunamuussille.
1. Kiehauta vesi ja kasvisfondi. Lisää jäinen peruna-sipuliseos ja ruokakerma. Keitä noin 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
2. Lisää pasteherneet, kiehauta ja lisää mausteet. Soseuta ja tarjoa vaikka grillatun tai uunissa kypsennetyn kalan kanssa.
Katso myös: 5 x perunamuusi ja kastike
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Herne-villiyrttipesto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Herne-perunapyree