Hoisin-lohi
Hoisin-lohi valmistuu parillalevyllä, halsterissa, foliossa tai sen voi pujottaa varrastikkuihin. Hoisin- ja chilikastike tekevät lohesta eksoottisen ja maukkaan herkun. Viimeistele lohi limetinmehulla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Hoisin-lohi
- noin 600 g lohta
- öljyä
Kastike
- 2 rkl Hoisin-kastiketta
- 1 rkl öljyä
- 0.5 tl makeaa chilikastiketta
- 1 limetin mehu
Valmistusohje
Hoisin-lohi valmistuu näin helposti:
1. Aseta lohipalat öljyttyyn halsteriintai parilalevylle tai pujota varrastikkuihin. Paahda hoisin-lohi juuri ja juuri kypsäksi.
2. Sekoita kastike ja tarjoa lohen kanssa. Tarjoa lohen lisukkeena grillattua parsaa tai uusia perunoita. Lohen lisäksi käyvät myös tähteeksi jääneet perunat, jotka on paahdettu grillissä.
Lue myös: Näin grillaat kalaa – poimi parhaat vinkit ja tee kesän parhaimmat kalaruoat!
Katso myös: Grillivartaat – parhaat vartaat kasviksista, kalasta, kanasta, lihasta ja hedelmistä
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Täydellisesti grillatut kasvikset – paras lisuke kalalle
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hoisin-lohi