Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hunajainen briejuusto

Hunajainen briejuusto sopii jouluiseen juustotarjoiluun. Juusto kuorrutetaan mehevän punaisilla granaattiomenan siemenillä ja rosmariinilla maustetulla hunajalla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

Hunajainen briejuusto:

  • 500 g briejuustoa
  • 2 granaattiomenaa
  • 1 dl hunajaa
  • rosmariininneulasia

Lisäksi

  • viikunoita
  • pähkinöitä

Valmistusohje

Hunajainen briejuusto tehdään helposti näin:

1. Ota briejuusto huoneenlämpöön tuntia ennen tarjoilua. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet kuorista siivilään valumaan. Kaada siemenet keoksi juuston päälle.

2. Lämmitä hunaja ja sekoita joukkoon rosmariininneulaset. Kaada hunaja juuston päälle. Tarjoa hunajaisen briejuuston lisäksi viikunoita ja pähkinöitä.

Kokeile myös muita juustoherkkuja: Pähkinäinen brie Juustolautanen Juustotarjotin ja porkkanahilloke Ruoka.fi: Briejuustoa ja pähkinäbriossia


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hunajainen briejuusto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.