Hunajaiset punajuuret
- Kasvis
Ainekset
- 2-4 keitettyä punajuurta
- ½ dl paahdettuja pinjansiemeniä
- noin 1 rkl juoksevaa hunajaa
- rucola-salaattia
kastike:
- 150 g chevre-juustoa (tuore vuohenjuusto)
- ½ dl maitoa
Valmistusohje
- Keitä punajuuria koosta riippuen pari tuntia. Paras maku tulee, jos keität kasvikset höyrykattilassa. Ruoan voi tarjota kylmänä, lämpimänä tai uunissa kuorrutettuna.
- Pehmennä juustoa varovasti mikrossa ja sekoita maitoon.
- Leikkaa punajuuret viipaleiksi. Lado kylmät tai lämpimät viipaleet lautaselle. Ripota pinnalle kuivassa teflonpannussa paahdettuja pinjansiemeniä ja muutama rucolan lehti. Tarjoa vuohenjuustokastikkeen kera. Ruoan voi myös kuorruttaa uunissa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hunajaiset punajuuret