Reseptit

Hunajaiset punajuuret

Ainekset

  • 2-4 keitettyä punajuurta
  • ½ dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • noin 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • rucola-salaattia

kastike:

  • 150 g chevre-juustoa (tuore vuohenjuusto)
  • ½ dl maitoa

Valmistusohje

Hunajaiset punajuuret

 

  1. Keitä punajuuria koosta riippuen pari tuntia. Paras maku tulee, jos keität kasvikset höyrykattilassa. Ruoan voi tarjota kylmänä, lämpimänä tai uunissa kuorrutettuna.
  2. Pehmennä juustoa varovasti mikrossa ja sekoita maitoon.
  3. Leikkaa punajuuret viipaleiksi. Lado kylmät tai lämpimät viipaleet lautaselle. Ripota pinnalle kuivassa teflonpannussa paahdettuja pinjansiemeniä ja muutama rucolan lehti. Tarjoa vuohenjuustokastikkeen kera. Ruoan voi myös kuorruttaa uunissa.

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hunajaiset punajuuret

Sinun täytyy kommentoidaksesi.