Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Bataattivuoka

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Bataattivuoka

  • 1 kpl bataatti
  • 1 kpl pienehkö lanttu
  • 4 kpl Rosamunda-perunaa
  • vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl siirappia
  • ¼ tl valkopippuria
  • 1 tl inkivääriä
  • ¼ tl muskottipähkinää
  • 1 ½ dl kermaa
  • 150 g vuohenjuustoa

Valmistusohje

Bataattivuoka valmistuu helposti näin:Imelletty bataattivuoka

 1. Kuori ja lohko juurekset kattilaan. Lisää vettä, sen verran, että juurekset peittyvät. Keitä kypsiksi ja soseuta.

2. Lisää muut ainekset ja kaada voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.

Vinkki: Tarjoa bataattivuoka esimerkiksi kalkkunarullan lisukkeena joulupöydässä.

Lue myös Anna.fi: Bataatti taipuu moneen – ota talteen helpot bataattireseptit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Bataattivuoka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.