Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Itämainen kana-pastasalaatti

Ruokaisa ja maistuva itämainen kana-pastasalaatti käy kevyestä lounaasta retkellä tai työpaikalla.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Itämainen kana-pastasalaatti:

  • 3 broilerin rintafileetä
  • 1 rkl voita ja oliiviöljyä
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl mangochutneyta
  • 2 rkl makeaa soijakastiketta (gluteeniton)
  • 2 tl sambal-oelek-chilitahnaa

Pastasalaatti:

  • 150 g pastaa, esim. täysjyväriisifusillia
  • 2 kevätsipulivartta
  • ½ kurkku
  • 1 punainen suippopaprika
  • 1 limetin mehu
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
  • 100 g rucolasalaattia

Valmistusohje

Kana-pastasalaatti itämaisittain valmistuu näin.

1.Itämainen kana-pastasalaatti valmistuu näin helposti. Ruskista broilerinfileet nopeasti voi-öljyseoksessa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sammuta liesi ja anna vetäytyä kannen alla kypsiksi salaatin teon ajan.

2. Keitä riisipastaa pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele lopuksi kylmällä vedellä. Viipaloi kevätsipulit ja kurkut ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi paprika. Valuta pastat ja sekoita muiden ainesten kanssa.

3. Leikkaa broilerit kuutioksi. Sekoita mangochutney, soijakastike ja chilitahna keskenään ja kääntele broilerit kastikkeessa. Nosta palat salaattiin.

Lue myös: Ruokaisa salaatti x 10

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Itämainen savulohi-parskaalisalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Itämainen kana-pastasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.