Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Jauhelihakebakot

Jauhelihakepakot maistuvat vastagrillattuina vaikka saunaillan päätteeksi. Tarjoa jauhelihakebakot grillattujen kasvisten ja tuoreen leivän kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Jauhelihakebakot

  • 500 g jauhelihaa
  • hienonnettua valkopippuria
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl valkosipuliöljyä

Valmistusohje

Jauhelihakebakot valmistuvat näin helposti:

  1. Sekoita pippuri ja soijakastike jauhelihan joukkoon.
  2. Muovaa liha sukkulanmuotoisiksi paloiksi.
  3. Pujota liha grillitikkuihin ja sivele valkosipuliöljyllä.
  4. Kypsennä jauhelihakebakoita grillissä 10-15 minuuttia.
  5. Tarjoa jauhelihakebakot grillattujen kasvisten ja tuoreen leivän kanssa.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Tsukune – japanilaiset broileripyörykät grillivartaissa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Jauhelihakebakot

Sinun täytyy kommentoidaksesi.