Jouluinen prinsessakakku
- Kasvis
Ainekset
- sokerikakku
- vaniljakiisseliä
- vadelmahilloa
- kuohukermaa (Hyla)
- vaniljasokeria
- marsipaania
Valmistusohje
- Leikkaa tavallinen sokerikakku kolmeen osaan. Levitä pohjalevylle ensin vadelmahilloa ja sitten vaniljakiisseliä, nosta kakkulevy päälle. Levitä sille vadelmahilloa ja taas paksua vaniljakiisseliä.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Muotoile kermasta kaareva kerros kakun päälle. Nosta kolmas kakkulevy päälle ja muotoile se kaarevasti kakun päälle. Levitä loput kermavaahdosta kakun päälle ja reunoihin.
- Kauli marsipaani tomusokerilla jauhotetun pöydän päällä ohueksi levyksi ja nosta kakun päälle.
- Koristele valmiilla jouluaiheisella kakkukoristeilla tai marsipaanista muotoillulla kuvioilla. Aidon prinsessatortun koristeena on vain kakun keskellä yksi marsipaaniruusu.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Jouluinen prinsessakakku