Reseptit

Jouluinen prinsessakakku

Ainekset

  • sokerikakku
  • vaniljakiisseliä
  • vadelmahilloa
  • kuohukermaa (Hyla)
  • vaniljasokeria
  • marsipaania

Valmistusohje

Jouluinen prinsessakakku
  1. Leikkaa tavallinen sokerikakku kolmeen osaan. Levitä pohjalevylle ensin vadelmahilloa ja sitten vaniljakiisseliä, nosta kakkulevy päälle. Levitä sille vadelmahilloa ja taas paksua vaniljakiisseliä.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Muotoile kermasta kaareva kerros kakun päälle. Nosta kolmas kakkulevy päälle ja muotoile se kaarevasti kakun päälle. Levitä loput kermavaahdosta kakun päälle ja reunoihin.
  3. Kauli marsipaani tomusokerilla jauhotetun pöydän päällä ohueksi levyksi ja nosta kakun päälle.
  4. Koristele valmiilla jouluaiheisella kakkukoristeilla tai marsipaanista muotoillulla kuvioilla. Aidon prinsessatortun koristeena on vain kakun keskellä yksi marsipaaniruusu.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jouluinen prinsessakakku

Sinun täytyy kommentoidaksesi.