Reseptit

Juustoiset naurislohkot

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 500 g kuorittua syys- tai kaskinaurista
  • 0.5 dl öljyä

Kuorrute

  • 0.5 dl korppujauhoja
  • 0.5 dl parmesaaniraastetta
  • 0.5 dl seesaminsiemeniä
  • mustapippurirouhetta
  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

Juustoiset naurislohkot

1. Kuori nauriit. Halkaise ja leikkaa ohuehkoiksi viiipaleiksi. Lado naurisviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Juoksuta nauriiden pinnalle öljyä.

2. Sekoita kuorruteainekset ja kieritä naurisviipaleet seoksessa. Lado naurisviipaleet uudelleen pelille, lirauta päälle öljyä ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juustoiset naurislohkot

Eija

Olisi mukava tietään, että suositellaanko nautittavaksi lämpöisenä vai jäähtyneenä vai onko väliä…

Sinun täytyy kommentoidaksesi.