KAAMOSKIUSAUS

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Annoksia: 6
  • Ateriatyyppi: Pääruoat
KAAMOSKIUSAUS

Ainesosat

Määrä Aines
300 gsavuporomurua
2 pktperunasipulisekoitusta
4 dlruokakermaa 15% juustonmakuista
1 dljuustoraastetta voimakasta esim. emmental

Lisätietoja:

Poronlihan käyttö myös arkiruokana on tämän ruuan kehittelyssä ollut avain asia. Teollisuus on tuonut savuporomurun markkinoille muutamia vuosia sitten ja sen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset. Voimakkaan makuisena se antaa makua jo pieninä määrinä muiden ainesosien kanssa.
Rohkeasti vain kokeilemaan ja keksimään uusia käyttömahdollisuuksia.

Meidän perheen herkkuruoka ”vauvasta vaariin”.
Helppo ruoka isommallekin porukalle.

Valmistusohje

Kaikki aineet voideltuun vuokaan ja uuniin 160 astetta noin 45-50min. Kunnes pinta on kauniin ruskea. Jos juusto tummuu liikaa pane päälle kansi tai folio.
Mitään mausteita ei tarvitse poronlihasta tulee kaikki tarvittava maku ja juustoinen ruokakerma kruunaa maun. Raikas salaatti kaveriksi.

Riitta-Mum... Reseptin lisännyt:
Riitta-Mum...

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 2 kertaa
  • Katsottu: 7354 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu