Kalkkunan rinta

  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Annoksia: 6
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Broileri- ja muut linturuoat
  • Erikoisruokavaliot: Munaton, Gluteeniton
Kalkkunan rinta

Ainesosat

Määrä Aines
1,5 kgkalkkunan rintaa
50 ghuoneenlämpöistä voita
1 tlsuolaa
0,5 tlvalkopippuria
1 tlinkivääriä
1appelsiinin raastettu kuori ja mehu
 vuokaan vettä
1sipuli
3valkosipulinkynttä
Lisukkeeksi
1lehti- tai kurttukaali
 paistoliemi

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Ota lihapala huoneenlämpöön tunti ennen paistamista, huuhdo ja kuivaa pinta. Sekoita voihin mausteet, appelsiinin kuori ja mehu. Sivele maustettu voi lihan pintaan. Aseta paistomittari keskelle lihaa ja valitse sisälämpötilaksi 75 astetta. Kaada vuokaan hieman vettä. Lisää kuoritut sipulit. Paista 125-asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia.

2. Siivilöi liemi kattilaan ja kiehauta siinä silputtua kaalia. Kalkkunan lisukkeeksi sopivat myös paahdetut juurekset ja bataatti tai näistä soseutettuna haudutettu uunivuoka.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 3 kertaa
  • Katsottu: 7815 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 56

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu