Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kanarisotto

Kanarisotto eli broileririsotto yhdistää monipuolisesti eri raaka-aineita. Broilerisottoa voi muunnella loputtomiin erilaisialla kasviksilla ja vaikkapa sienillä. Sienet tuovat risottoon myös mehevyyttä. Tässä ohjeessa on kanarisottoon lisätty herneitä, maissia ja paprikaa ja sieniä. Makua tuo curry.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kanarisotto:

  • 2 sipulia
  • 2 rkl öljyä
  • 2 dl riisiä
  • 1 tl currya
  • 0.5 tl paprikajauhetta
  • 0.5 l kanalientä
  • 2 dl maissia
  • 1 paprika
  • ¼ kypsää broileria
  • herkkusieniä
  • vihreitä papuja

Valmistusohje

Kanarisotto eli broileririsotto on helppo valmistaa. Tällä ohjeella saat siitä herkullisen.

  1. Silppua sipulit ja kuullota öljyssä. Lisää riisi ja mausteet. Kääntele riisiä hetken sipulin kanssa.
  2. Lisää kanaliemi (tai vesi ja kanaliemikuutio) ja keitä 20 minuuttia.
  3. Lisää lopuksi vihannekset ja kypsä, paloiteltu broileri.
  4. Tarjoa kanarisotto raikkaan salaatin kanssa.

Lue myös: 6 täydellistä risottoa – näillä ohjeilla onnistut

Katso myös Anna.fi: Tonnikalarisotto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kanarisotto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.