Kantarellikastike

Kommentoi
Katsottu: 29888 kertaa
  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Sieniruoat
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Gluteeniton
Kantarellikastike

Ainesosat

Määrä Aines
1 lkantarelleja
 voita
1sipuli
2 dlsmetanaa
0,5 dlkermaa
 suolaa
 mustapippuria

Lisätietoja:


Valmistusohje

Puhdista sienet ja silppua ne pannulle. Kuumenna, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut. Lisää pannulle voita ja silputtua sipulia. Kuullota ainekset ja lisää smetana sekä kerma.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 19 kertaa
  • Katsottu: 29888 kertaa

Katso myös nämä

Viestit 5

5.8.2010 klo.14:58
Annuski

Annuski

erilainen kastike ,varmaan hyvää.Pidän smetanasta.

Vastaa
24.7.2011 klo.11:5

paras ohje mitä olen ikinä koittanut kanttarelleista.

Vastaa
27.7.2011 klo.8:53

Sain juuri eilen kantarelleja. Teenkin kastikkeen tämän reseptin mukaan. Sopii varmaan ohjeeksi myös suppilovahveroille ja korvasienille.

Vastaa
30.7.2011 klo.19:29
ultsi

ultsi

Minä ripautan hiukka sokeria….hyvin vähän…täydentää makua!

Vastaa
1.8.2011 klo.1:45
Andyorange

Andyorange

Sitruuna sopii tähän myös tosi hyvin.

Eli mausteeksi puristettuna parin kolmen ruokalusikallisen verran.

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu