Karamellisoidut lanttuviipaleet
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- noin 500 g lanttua
- vettä, suolaa
- noin 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
- 0.5 dl vaaleaa siirappia
- valkopippuria
- 2 rkl juoksevaa rasvaa
Valmistusohje
1. Kuori lanttu ja leikkaa viipaleiksi. Keitä viipaleita suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Kaada siivilään ja valuta.
2. Kiehauta siirappi, raastettu inkivääri ja valkopippuri. Lado lanttuviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Valuta siirappiseos ja rasva lanttuviipaleille. Kypsennä 175- asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karamellisoidut lanttuviipaleet