Reseptit

Karamellisoidut lanttuviipaleet

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • noin 500 g lanttua
  • vettä, suolaa
  • noin 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 0.5 dl vaaleaa siirappia
  • valkopippuria
  • 2 rkl juoksevaa rasvaa

Valmistusohje

Karamellisoidut lanttuviipaleet

1. Kuori lanttu ja leikkaa viipaleiksi. Keitä viipaleita suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Kaada siivilään ja valuta.
2. Kiehauta siirappi, raastettu inkivääri ja valkopippuri. Lado lanttuviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Valuta siirappiseos ja rasva lanttuviipaleille. Kypsennä 175- asteisessa uunissa 20 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karamellisoidut lanttuviipaleet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.