Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karitsankyljykset

Karitsankyljykset ovat pikaruokaa parhaimmillaan. Mausta karitsankyljykset rosmariinilla tai timjamilla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Karitsankyljykset

  • noin 16 karitsankyljystä
  • (valkosipuli)voita tai öljyä
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • kourallinen rosmariinia

Valmistusohje

1. Ota karitsankyljykset huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen paistamista. Varaa ruokailijalle neljä lihaisaa kyljystä.

2. Ruskista kyljykset valkosipulien kanssa tai valkosipulivoissa. Lisää joukkoon soija, pippuria ja rosmariini. Tarjoa karitsankyljykset heti, vaikka hörytetyn kukkakaalin ja parsakaalin kanssa. Mausta kaalinkukinnot sitruunavoilla ja sitruunatimjamilla.

Katso myös nämä karitsareseptit:

Lampurin salaatti on ruokaisan maukasta

Lampurin salaatti

Karitsan kruunukyljykset

Karitsanpaisti

karitsanpotkat

Karitsanpotkat uunissa

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kiran keittiössä – karitsaa kaikilla mausteilla


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karitsankyljykset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.