Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti maistuu juhlien alkuruokana. Chilimajoneesissa pyöräytetyt katkaravut nautitaan näyttävästi rapealta salaatinlehdeltä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Katkarapusalaatti

  • 1 kg kuorimattomia katkarapuja
  • tai 500 g kuorittuja
  • 2 kerää sydänsalaattia

chilimajoneesi:

  • 1 dl majoneesia
  • 2 dl ranskankermaa
  • 3 rkl chiliketsuppia

Valmistusohje

Katkarapusalaatti tehdään näin helposti:

  1. Kuori katkaravut. Huuhdo, valuta ja kuivaa tai linkoa salaatinlehdet.
  2. Sekoita kastikeainekset ja lisää joukkoon katkaravut.
  3. Asettele salaatinlehtiä vadille. Lusikoi katkarapuja salaatinlehdille. Tarjoa katkarapusalaatti alkupalana.

Katso myös: Toast Skagen – tämä voileipä yhdistää katkaravut ja mädin täydelliseksi herkuksi!

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Katkarapu-avokadokupit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Katkarapusalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.