Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Keitetty punaherukka-vadelmamehu

Ainekset

  • 1 l punaherukoita
  • 1 l vadelmia
  • 1 vaniljatanko
  • noin 7 dl vettä

Lisäksi:

  • 300-400 g sokeria/mehulitra

Valmistusohje

 

1. Mittaa vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää marjat ja vaniljatanko kiehuvaan veteen ja keitä 10-15 minuuttia. Siivilöi mehu kirkkaaksi.

2. Mittaa mehun määrä ja kaada mehu puhtaaseen kattilaan. Kuumenna mehu kiehuvaksi ja kuori vaahto. Sekoita joukkoon tarvittava määrä sokeria (300-400 g/ mehulitra).

3. Pullota mehu hyvin pestyihin ja kuumennettuihin pulloihin. Sulje korkit, jäähdytä ja säilytä viileässä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Keitetty punaherukka-vadelmamehu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.