Reseptit

Keitetyt päärynät

Ainekset

  • 4 hieman raakaa päärynää
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 2 dl appelsiininmehua
  • 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
  • 1 tl inkivääriä

Valmistusohje

Keitetyt päärynät
  1. Poista päärynöistä siemenkota niin, että hedelmän kanta jää paikalleen. Kuori hedelmät.
  2. Nosta hedelmät syvään kattilaan tai kulhoon ja mittaa muut aineet päälle. Hedelmien pitäisi peittyä miltei kantaan asti. Kuumenna hitaasti ja kypsennä varovasti liedellä tai mikrossa niin, että hedelmät eivät hajoa. Jätä liemeen jäähtymään. Ota keitinlientä kastikkeeksi. Voit tarjota hedelmät myös kermavaahdon tai jäätelön kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Keitetyt päärynät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.