Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kermainen pennepasta sahramilla

Joskus vähemmän on enemmän - ainakin mitä pastaan tulee. Kermainen kastike, paahdettu pekoni ja ripaus sahramia takaavat makuilotulituksen.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kermainen pennepasta:

  • 400 g pennepastaa
  • 150 g pancettaa, savustettua pekonia tai kinkkukuutioita
  • 2 dl kermaa
  • sahramia
  • parmesaania
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta ohjeen mukaan. Vähennä keitinveden suolaa, jos käyttämäsi pekoni on kovin suolaista. Ruskista pekonit rapsakoiksi.

2. Valmista sahramikerma paistokasarissa. Lisää kerman joukkoon kuumaan vesitilkkaan sekoitettu sahrami ja lämmitä.

3. Lisää kerman joukkoon keitetty pasta, hämmennä hyvin. Lisää pekoni, hienoksi raastettu parmesaani ja mustapippuri.

Katso myös: Keitä pasta kuin italialaiset – kiinnitä huomiota näihin 3 kohtaan


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kermainen pennepasta sahramilla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.