Kermainen pennepasta sahramilla
Joskus vähemmän on enemmän - ainakin mitä pastaan tulee. Kermainen kastike, paahdettu pekoni ja ripaus sahramia takaavat makuilotulituksen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Kermainen pennepasta:
- 400 g pennepastaa
- 150 g pancettaa, savustettua pekonia tai kinkkukuutioita
- 2 dl kermaa
- sahramia
- parmesaania
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta ohjeen mukaan. Vähennä keitinveden suolaa, jos käyttämäsi pekoni on kovin suolaista. Ruskista pekonit rapsakoiksi.
2. Valmista sahramikerma paistokasarissa. Lisää kerman joukkoon kuumaan vesitilkkaan sekoitettu sahrami ja lämmitä.
3. Lisää kerman joukkoon keitetty pasta, hämmennä hyvin. Lisää pekoni, hienoksi raastettu parmesaani ja mustapippuri.
Katso myös: Keitä pasta kuin italialaiset – kiinnitä huomiota näihin 3 kohtaan
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kermainen pennepasta sahramilla