Kermaviilikastike

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Kastikkeet ja marinadit
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Gluteeniton, Kasvis, Kevyt
Kermaviilikastike

Ainesosat

Määrä Aines
2 dlkermaviiliä
2 rklsinappirelissiä
 ruohosipulia
 kevätsipulinvarsia

Lisätietoja:

Valmistusohje

Kermaviilikastike maistuu erinomaisesti kalan kanssa. Makunsa se saa sinappirelissistä ja ruohosipulista.

Hienonna ruohosipuli tai kevätsipulin varret.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

  • Vinkki: Relissin sijaan voit silputa kermaviilin joukkoon maustekurkkua ja lisätä tarpeen mukaan suolaa, pippuria, sitruunamehua ja ripauksen sokeria. Kastikkeen maustamiseen sopii hyvin myös raastettu piparjuuri. Tarjoa kalan kastikkeena.

Kokeile myös näitä kastikkeita:
Tilliaioli
Helppo limettihollandaise
Chimichurri
Jogurtti-seesamikastike

Kuva: Seppo Saarentola/OM-arkisto

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 0 kertaa
  • Katsottu: 9968 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 58

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu