Kermaviilikastike

Kermaviilikastike 

30
min
alle 30 min

Ainekset

2 dl kermaviiliä
2 rkl sinappirelissiä
ruohosipulia
tai kevätsipulinvarsia

Valmistusohje

Kermaviilikastike maistuu erinomaisesti kalan kanssa. Makunsa se saa sinappirelissistä ja ruohosipulista.

Hienonna ruohosipuli tai kevätsipulin varret.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

  • Vinkki: Relissin sijaan voit silputa kermaviilin joukkoon maustekurkkua ja lisätä tarpeen mukaan suolaa, pippuria, sitruunamehua ja ripauksen sokeria. Kastikkeen maustamiseen sopii hyvin myös raastettu piparjuuri. Tarjoa kalan kastikkeena.

Kokeile myös näitä kastikkeita:
Tilliaioli
Helppo limettihollandaise
Chimichurri
Jogurtti-seesamikastike

Kuva: Seppo Saarentola/OM-arkisto

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
22.3.2007
Kotiliesi