Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kevyt limettiaioli

Kevyt limettiaioli syntyy hetkessä valmiistaa kevytmajoneesista. Se sopii mainioisti tarjottavaksi grillatun tai keitetyn parsan kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kevyt limettiaioli

  • 1 dl kevytmajoeesia
  • 1 dl ranskankermaa (8 %)
  • 1 kpl limetin raastettu kuori ja mehu
  • ½ tl murskattua valkosipulia
  • 2 tl sinappia
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

Kevyt limettiaioli eli limetti-majoneesikastike tehdään näin helposti:

1. Sekoita majoneesi ja ranskankerma kulhossa. Mausta kastike limetinkuoriraasteella, limetinmehulla, sinapilla ja ripauksella suolaa.

2. Sekoita limettiaioli tasaiseksi ja anna sen maustua jääkaapissa

3. Tarjoa kevyt limettiaioli grillatun parsan kanssa.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Parsa parhaimmillaan


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kevyt limettiaioli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.