Kevyt limettiaioli
Kevyt limettiaioli syntyy hetkessä valmiistaa kevytmajoneesista. Se sopii mainioisti tarjottavaksi grillatun tai keitetyn parsan kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kevyt
Ainekset
Kevyt limettiaioli
- 1 dl kevytmajoeesia
- 1 dl ranskankermaa (8 %)
- 1 kpl limetin raastettu kuori ja mehu
- ½ tl murskattua valkosipulia
- 2 tl sinappia
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Kevyt limettiaioli eli limetti-majoneesikastike tehdään näin helposti:
1. Sekoita majoneesi ja ranskankerma kulhossa. Mausta kastike limetinkuoriraasteella, limetinmehulla, sinapilla ja ripauksella suolaa.
2. Sekoita limettiaioli tasaiseksi ja anna sen maustua jääkaapissa
3. Tarjoa kevyt limettiaioli grillatun parsan kanssa.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Parsa parhaimmillaan
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kevyt limettiaioli