Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kevyt marjarahka

Kevyt marjarahka syntyy rahkasta, marjoista, kanamunasta ja piimästä. Tämä rahka sopii niin jälkiruoaksi kuin treenipäivän välipalaksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Kevyt marjarahka

  • 500 g maitorahkaa
  • 1 kananmuna
  • 2 dl rasvatonta piimää
  • 4 dl marja- tai hedelmäsurvosta tai 400 g tuoreita tai pakastemarjoja
  • hunajaa tai sokeria maun mukaan
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Kevyt marjarahka valmistuu näin:

1. Sekoita maitorahkan joukkoon kananmuna ja piimä.

2. Lisää marjat ja maun mukaan sokeria tai hunajaa. Laita jääkaappiin ja tarjoile viileänä jälkiruokana. Koristele kevyt marjarahka halutessasi tuoreilla marjoilla.

Katso myös: Rahkasta syntyy raikas välipala tai jälkiruoka

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Proteiinipitoiset rahkaletut ovat mehevän herkullisia – kokeile myös rahkamoussea tai rahkasmoothieta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kevyt marjarahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.