Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kevyt pashamalja

Kevyt pashamalja on raikas päätös pääsiäisaterialle. Kevennetyn pashan voi koota hedelmien kanssa lasiin.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kevyt pashamalja

  • 250 g maitorahkaa
  • tai 200 g appelsiinin makuista tuorejuustoa (Viola)
  • 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 1 appelsiinin raastettu kuori

lasiin:

  • 2-4 appelsiinia
  • 300 g pakastettuja mangokuutioita (Pirkka)
  • 0.5 dl rusinoita
  • 0.5 dl rouhittua mantelia tai pistaasia

Valmistusohje

Kevyt pashamalja valmistuu helposti näin:

1. Vaahdota vaniljakastike. Lisää rahka tai tuorejuusto sekä appelsiinin raastettu kuori.

2. Jaa puolet hedelmäkuutioista laseihin. Lusikoi puolet rahkasta laseihin. Sirottele rusinat ja mantelirouhe päälle. Jaa loput rahkaseoksesta päälle ja korista hedelmillä tai mantelirouheella. Tarjoa kevyt pashamalja kylmänä.

Kevyt pashamalja
Kevennetyn pashan voi koota hedelmien kanssa lasiin. Kuva: Norman Ojanen

Katso myös ohje perinteiselle pashalle ja  kulitsalle.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Sitruunababat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kevyt pashamalja

Sinun täytyy kommentoidaksesi.