Kinkkukastike

30
min
2 annosta
alle 30 min

Ainekset

150 g savukinkkua
ripaus valko- tai viherpippuria
3 dl maitoa
vajaa 1 rkl vehnäjauhoja
75 g sulatejuustoa
silputtua ruohosipulia

Valmistusohje

Leikkaa liha kuutioiksi ja ruskista palat kevyesti öljyllä pyyhkäistyssä pannussa. Mausta varovasti pippurilla.
Sekoita jauhot maitoon ja kaada sitten seos lihapalojen päälle. Sekoita, kunnes kastike sakenee. Lisää juusto kuutioina.
Jätä kastike kiehumaan noin viideksi minuutiksi. Sekoita välillä, jotta juusto sulaisi nopeammin.
Tarkista kastikkeen maku ja ripottele päälle ruohosipulia. Tarjoile keitetyn perunan kanssa.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
5.2.2009
Kotiliesi