Kirsikkapalloset
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 50 annosta
- Kasvis
Ainekset
täyte:
- 400 g (2 tölkkiä) punaisia cocktailkirsikoita
Taikina:
- 200 g voita
- 200 g mantelimassaa
- 1 dl sokeria
- 1 muna
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
pinnalle:
- tomusokeria
Valmistusohje
- valmistusaika 1 tunti
- Valuta kirsikat ja leikkaa ne neljään osaan.
- Mittaa taikina-ainekset tehosekoittajaan ja pyöräytä taikinaksi. Anna jähmettyä jääkaapissa noin15 minuuttia.
- Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä tangoksi. Jaa tangot paloiksi ja pyöritä ne pallosiksi. Paina jokaisen sisään pari kirsikan neljännestä. Muovaa pallosiksi uudelleen ja paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
- Seuloa päälle tomusokeria.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kirsikkapalloset