Reseptit

Kirsikkapalloset

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
50  annosta

Ainekset

täyte:

  • 400 g (2 tölkkiä) punaisia cocktailkirsikoita

Taikina:

  • 200 g voita
  • 200 g mantelimassaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 muna
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

pinnalle:

  • tomusokeria

Valmistusohje

Kirsikkapalloset
  • valmistusaika 1 tunti
  1. Valuta kirsikat ja leikkaa ne neljään osaan.
  2. Mittaa taikina-ainekset tehosekoittajaan ja pyöräytä taikinaksi. Anna jähmettyä jääkaapissa noin15 minuuttia.
  3. Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä tangoksi. Jaa tangot paloiksi ja pyöritä ne pallosiksi. Paina jokaisen sisään pari kirsikan neljännestä. Muovaa pallosiksi uudelleen ja paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  4. Seuloa päälle tomusokeria.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kirsikkapalloset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.