Kookosomenat
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
- 8 punaposkista jouluomenaa
- 6 dl sokeria
- 1 dl vettä
- 2 rkl glukoosijauhetta (apteekista)
- pinnalle:
- kookoshiutaleita
Valmistusohje
- Työnnä omenat tukeviin, puisiin grillitikkuihin.
- Mittaa sokeri, vesi ja glukoosijauhe kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seoson juoksevaa. Jatka kuumennusta ja sekoittamista, kunnes seos on kirkasta ja tahmeaa.
- Kasta omenat sokeriliuokseen ja pyöräytä toisessa astiassa kookoshiutaleissa.
- Anna jäähtyä pystyasennossa vaikka tukevassa kannussa. Tarjoa jouluisina nekkuina tai käytä joulukoristeena.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kookosomenat