Reseptit

Kookosomenat

Ainekset

  • 8 punaposkista jouluomenaa
  • 6 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl glukoosijauhetta (apteekista)
  • pinnalle:
  • kookoshiutaleita

Valmistusohje

Kookosomenat

 

  1. Työnnä omenat tukeviin, puisiin grillitikkuihin.
  2. Mittaa sokeri, vesi ja glukoosijauhe kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seoson juoksevaa. Jatka kuumennusta ja sekoittamista, kunnes seos on kirkasta ja tahmeaa.
  3. Kasta omenat sokeriliuokseen ja pyöräytä toisessa astiassa kookoshiutaleissa.
  4. Anna jäähtyä pystyasennossa vaikka tukevassa kannussa. Tarjoa jouluisina nekkuina tai käytä joulukoristeena.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kookosomenat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.