Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kukkakaaliriisi

Kukkakaaliriisi on lempeä lisukeruoka, joka kypsyy nopeasti pannulla. Viehkeä kukkakaali raastetaan riisinomaiseksi ja kypsennetään lempeäksi lohturuoaksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kukkakaaliriisi

  • 1 keskikokoinen kukkakaali
  • ½ dl vettä
  • 25 g voita
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Kukkakaaliriisi valmistuu näin helposti ja nopeasti:

Kukkakaaliriisi valmistuu alle puolessa tunnissa, kun teet sen näin.

1. Huuhtele kukkakaali ja raasta se karkealla terällä hienoksi muruksi. Voit myös ajaa kukkakaalin monitoimikoneessa muruiksi.

2. Kiehauta vesi paistinpannulla ja lisää joukkoon kukkakaalimuru. Keitä 1-2 minuuttia, tai kunnes kaikki neste on haihtunut.

3. Lisää joukkoon nokare voita ja mausteet ja kääntele aineksia hetki pannulla.

Kokeile myös muita maukkaita kasvislisäkkeitä: Höyrytetyt kaalit Lämmin juuressalaatti Fenkolirisotto Ruoka.fi: Kukkakaali-sipuligratiini

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kukkakaaliriisi

Kauko_Lahdentaus

Mikä tästä raasteesta tekee lohturuoan?

Lissu

Ei jatkunut mainoksen jälkeen 😐

Sini

Ei jatkunut, ???

Minnie

Olipa huono ohje kun katkesi

Kukkis

Ylhäällä ”ohje”kohdassa llytyy kyllä se ohjekin.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.