Kupliva hedelmäjuoma
Kupliva hedelmäjuoma syntyy vain kahdesta aineksesta. Hedelmämehusta ja kivennäisvedestä. Kokeile juoman maustajana esimerkiksi mangomehua. Kupliva hedelmä juoma sopii mainiosti vaikkapa brunssin alkuun alkoholittomana tervetulojuomana.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Vegaaninen
Ainekset
Kupliva hedelmäjuoma
- 500 ml mango-passion juomaa (Chiquita)
- 1 l kivennäisvettä
Valmistusohje
1. Jäähdytä mehu ja kivennäisvesi viileiksi jääkaapissa. Laita juomat kylmään jo edellisenä päivänä.
2. Jaa tarjoilupulloihin tai laseihin tasaisesti ensin hedelmämehua, esimerkiksi mangopassion- juomaa. Täytä pullot tai lasit juuri ennen tarjoilua viileällä kivennäisvedellä.
Katso myös: Kesän paras alkoholiton booli – ota talteen baarimestarin ohje!
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Poreileva mansikkadrinkki
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kupliva hedelmäjuoma