Kvinoa-nokkossalaatti

Kvinoa-nokkossalaatti 

60
min
2
30-60 min
  • 2
  • 2

Ainekset

2 dl kvinoaa
4 dl vettä
0.5 tl suolaa
200 g papuja tai nippu vihreää parsaa
1 dl ryöpättyä nokkosta
200 g miniluumutomaatteja

Kastike

1 dl öljyä
puolen sitruunan mehu
1 tl merisuolaa ja mustapippuria myllystä
1 silputtu punasipuli
1 dl rouhittua cashewpähkinää

Valmistusohje

Kvinoa-nokkossalaatti

Kvinoa-nokkossalaatti on ruokaisa lounassalaatti, joka saa keväistä makua kiehautetusta nokkosesta.

1. Huuhdo kvinoaryynit ja lisää ne kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä noin 15 minuuttia. Valuta ja jäähdytä.

2. Ryöppää pavut tai parsanvarret. Jäähdytä ja paloittele. Halkaise tomaatit. Silppua nokkoset.

3. Sekoita salaattiainekset ja sekoita ne kvinoan joukkoon. Sekoita kaikki ainekset salaatiksi.