Letut
- Kasvis
Ainekset
- 2 kananmunaa
- 5 dl maitoa
- 2.5 dl vehnäjauhoja (osaksi ohra- tai hiivaleipäjauhoja)
- 0.5 dl öljyä
- 0.5 tl suolaa
Valmistusohje
- Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää puolet maidosta ja sekoita joukkoon jauhot ja suola. Lisää loput maidosta ja öljy. Anna lettutaikinan turvota tunnin verran ennen paistamista.
- Paista letut kuumalla pannulla molemmin puolin. Tarjoa suolaisina lettuina esimerkiksi kiehautettujen nokkosten, sienimuhennoksen tai savukalan ja tillin täyttäminä. Lisänä maistuu tomaattisalaatti tai muurinpohjapannulla ohuina viipaleina paahtuneet kukkakaali- ja porkkanaviipaleet.
- Myös lettutaikinaan voit lisätä hienoksi hakattua, keitettyä nokkosta.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Letut