Lohi-voileipäkakku

  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Ateriatyyppi: Suolaiset leivonnaiset, Voileipäkakut
Lohi-voileipäkakku

Ainesosat

Määrä Aines
12vehnälesepaahtoleipäviipaletta
6ruispaahtoleipäviipaletta
kostutus:
1,75 dlmaitoa tai sitruunavettä
Täytteet:
200 gkylmäsavulohta
200 glämminsavulohta
1 nipputilliä
400 granskankermaa
600 gruohosipulituorejuustoa
0,5 dlsitruunamehua
 musta- ja valkopippuria
kuorrutus:
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
100 granskankermaa
koristeet:
 tuorekurkkua
300 gmaustamatonta tuorejuustoa
120 gkylmäsavulohta
150 glämminsavulohta
 salaatinlehtiä
1sitruuna

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi paloiksi. Hienonna lämminsavulohi.

2. Hienonna tilli. Sekoita tillisilppu, ranskankerma, tuorejuusto, sitruunamehu ja pippurit. Jaa seos kahteen kulhoon.

3. Sekoita toiseen kulhoon kylmäsavulohi ja toiseen lämminsavulohi.

4. Leikkaa leivistä ohuelti reunat pois. Asettele tarjoilulautaselle tiiviisti vierekkäin kuusi vehnälesepaahtoleipää (2 x 3). Kostuta maidolla tai sitruunavedellä.

5. Levitä päälle ensimmäinen kalatäyte. Lado sen päälle ruispaahtoleivät ja kostuta. Lisää toinen kalatäyte sekä kanneksi loput vehnäleseleivät. Kostuta.

6. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

7. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja levitä seos kakun pinnalle. Tasoita reunat huolellisesti.

Katso kuvalliset ohjeet kakun koristelemiseen täältä.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 40 kertaa
  • Katsottu: 99390 kertaa

Katso myös nämä

Viestit 2

28.11.2011 klo.11:49
Merja-Tuul...

Merja-Tuul...

Kuinka monen hengen kakku on tämä lohi-voileipäkakku?
http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/lohi-voileipakakku#k ommentit

Vastaa
28.6.2012 klo.17:3
mirkkeli

mirkkeli

monelle hengelle tämä kakku on???

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu